Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Σχόλια της Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο


γενική σύνθεση


τα δημιουργικά διαλείμματα


και το προσηλωμένο κοινό

Αρκετές μέρες μετά με την κούραση και τη συγκίνηση να έχουν περάσει μπορώ να πω ότι πετύχαμε το στόχο μας, ότι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές μας ευχαριστήθηκαν, το κλίμα ήταν καλό και όλα πήγαν κατ΄ ευχήν. Μακάρι να το κάνουμε κάθε χρόνο!
Και ολίγες γενικές φωτογραφίες. Ευχαριστώ τα παιδιά της Οργανωτικής και ιδιατέρως τον Μενέλαο που όλα τα προλάβαινε, τον κο Σατραζάνη για την αίθουσα και τον Εκδοτικό Οίκο των αφων Κυριακίδη για τη χορηγία των φακέλων. Όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει χωρίς τη Μάρω Δόικου και τον Γιώργο Ζαρίφη με την διακριτική και στιβαρή υποστήριξη της Ιωάννας Παζαρλόγλου.
Ελένη Χοντολίδου  

Ήταν ένα συνέδριο στο οποίο όλοι οι σύνεδροι ήταν μέσα στην αίθουσα και όχι έξω από αυτήν, συζητώντας μεταξύ τους. Ήταν ένα συνέδριο στο οποίο τηρήθηκε ο χρόνος παρουσίασης των εισηγήσεων και οι εισηγητές δεν διάβαζαν αλλά παρουσίαζαν τις εργασίες τους με μία άνεση που πολλοί από μας ίσως θα τη ζήλευαν. Παρουσιάστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελούν ανακοινώσεις σε μεγαλύτερης εμβέλειας συνέδρια. Ήταν ένα συνέδριο του οποίου οι σύνεδροι, ακόμα και οι πιο αγχωμένοι, ήταν κεφάτοι και δεν έδειχναν καθόλου να πλήττουν. Ήταν ένα συνέδριο που άξιζε να γίνει.

Μάρω Δόικου